B65

Bar & Events


− Our story −


* ONS VERHAAL *

Ons idee werd opgestart tijdens een simpel etentje tussen/met vrienden en collega's in de regio van Zaventem. We stelden ons allemaal dezelfde vraag; Waar kan je gaan afterworken, lekker gaan eten en een leuke avond beleven?

Iedereen wil iets gaan drinken, maar waar?

Op deze vragen wouden we een antwoord, en we planden een uitstapje naar onze hoofdstad en naar Leuven.. Voor sommige was dit iets te ver, dus enkele van ons gingen naar huis en bleven we nog met 3 over. Dit is waar ons avontuur begon! We wilden een plaats creëeren waar mensen een gezellige tijd kunnen beleven samen met vrienden en collega's met daarbij een drankje! Na een voorbereiding van ongeveer 9 maanden hadden we de ideale plaats gevonden voor het verzorgen van alle soorten feestjes, recepties en afterworks. De perfecte locatie, aan de rand van Brussel, met eindeloze mogelijkheden.

En zo, op 27 november, werd B65 geboren! .

− Concepts −


Woensdag

Woensdag

 • Woensdag: Tapas Night -> Gratis tapas bij uw drankjes tot 19u + Happy Hour 20u - 22u

  Geïnspireerd op het Italiaanse concept ‘Aperitivo’. Een aperitivo is, in het algemeen, een alcoholisch drankje vergezeld van enkele lekkere hapjes.

  In de eerste plaats is het lekker en gezellig maar een Italiaan zou geen echte Italiaan zijn als aan dit gebruik geen bijzondere en gezonde betekenis zou gekoppeld zijn. Waar de digestivo na de maaltijd wordt genuttigd om de vertering een handje te helpen, ‘opent' de aperitivo de maag en bereidt deze de darmen voor op de maaltijd die komen gaat.

  Of het nu waar is of niet… baat het niet, dan schaadt het niet!

Donderdag

Donderdag

 • Donderdag: Out of Office -> Networking Time

  Een uniek concept gebaseerd op het welgekende afterwork-principe.

  Leg je visitekaartje in onze Out of Office-box en wie weet maakt jouw bedrijf kans op een fles cava van en een uitnodiging om samen met 6 van je collega’s te afterworken in onze bar B65. Maar dat is nog niet alles! Als je bij de gelukkigen bent zal het logo/de naam van je bedrijf gedurende een hele maand worden vertoond op de schermen in onze bar. De trekking zal altijd plaatsvinden op de laatste donderdag van de maand. Tevens houden we elke donderdag ladies night met open bar op de cava van 20u tot 22u

  Tot binnenkort in de B65 en hou je visitekaartje alvast bij de hand!

Vrijdag

Vrijdag

 • Vrijdag: Bottle Night -> 50€ per fles sterkedrank

  Om de werkweek aangenaam af te sluiten en het weekend op een memorabele manier in te zetten, bieden wij jullie elke vrijdag onze flessen sterkedrank (Smirnoff, J&B, Red label, Eristoff Red and Captain Morgan) +soft tegen verminderde prijs aan.

  Deze promotie in combinatie met de muziek van Dj Antrax en Dj LS zal zeker en vast voor een geweldig feestje zorgen!

Zaterdag

Zaterdag

 • Zaterdag: Satur-B -> Party time

  Zaterdag staat in het teken van feest en plezier!

  Opdat jullie alle stress zouden kunnen loslaten en de zware werkweek zouden kunnen vergeten, biedt B65 jullie ludieke en sfeervolle thema-avonden aan.

  Kom mee-feesten en ontdek wat B65 je nog meer kan bieden!

− Events −


Voor al uw events groot en klein kan u ook terecht bij ons. Wij zorgen voor alles, geen moeite is te groot. Plaats genoeg zowel binnen als buiten

− Baar Mobiel −


* Wij zorgen voor een totaalpakket

Ongeveer een jaar geleden startten we met onze afterwork bar “B65”. Al snel beseften we dat bedrijven, om verschillende redenen, ook graag afterworks willen organiseren op locatie. Met onze “Baar Mobiel” willen we inspelen op deze vraag door het totaal pakket van een afterwork evenement op locatie aan te bieden.

Wij kunnen alles plannen van A tot Z. Er zijn talloze mogelijkheden, en wij proberen zoveel mogelijk van jullie wensen te vervullen.

Op de eerste plaats hebben wij onze Baar Mobiel. De drankenkaart wordt samengesteld in samenspraak.

Aanvullend is het mogelijk om onze friet mobiel op locatie te laten komen voor een hapje. Ook voor extra entertainment, zoals bijvoorbeeld een DJ, kunnen wij zorgen.

Moest het regenen of wens je een extra cachet te geven aan je evenement hebben wij tal van leuke oplossingen om heel het jaar door actief te blijven, weer of geen weer.

Bezoek de website van Baar Mobiel

Contacteer ons

Locatie